Uw betrouwbare advocatenkantoor in Nijmegen
Bel vrijblijvend: 024 - 799 99 96
Home > Arbeidsrecht

Arbeidsrecht advocaat in Nijmegen

Dreigt u ontslagen te worden? Vermoedt u dat uw arbeidscontract niet in orde is? Of bent u verwikkeld in een conflict op de werkvloer? Al deze zaken hebben betrekking op de verhouding tussen werkgever en werknemer. In het arbeidsrecht zijn regels en wetten opgenomen. Deze moeten de rechten en plichten van beide partijen verduidelijken.

Juridische hulp inschakelen

Arbeidsrechtelijke conflicten kunnen de werksfeer en uw functioneren negatief beïnvloeden. Zo kan een ruzie met uw baas drastische gevolgen hebben. Wanneer u met arbeidsrecht in contact dreigt te komen is het verstandig om op tijd juridische hulp in te schakelen. Met een advies van onze advocaten in Nijmegen weet u wat uw positie is. Onze specialisten zijn sinds lange tijd thuis in het arbeidsrecht. Zij kunnen u begeleiden en vertellen welke stappen u moet zetten.

Brede ondersteuning arbeidsrecht in Nijmegen

Zowel werkgever als werknemer kunnen bij ons terecht voor ondersteuning op vele gebieden. Zo kunnen wij u helpen bij uw ontslag. Wij onderzoeken of de reden voor ontslag terecht is. Zo niet, dan helpen wij u met aanvechten. Vaak heeft u ook recht op een ontslagvergoeding.

Bij een conflict met de werkgever, of tussen werknemers, weten wij wat uw rechten zijn. We streven ernaar om er met de betrokken partijen samen uit te komen. Door middel van een persoonlijke aanpak gaan we iedere zaak te lijf. Neem contact op voor hulp van een arbeidsrecht advocaat in Nijmegen.